English  العربية  فارسي

موسسه آموزش عالی آیندگان

 
اولین همایش ملی میان وعده های غذایی

http://www.civilica.com/

این همایش در محورهای ذیل در خصوص میان وعده های غذایی شامل محصولات تازه خوری (از قبیل میوه و سبزی) و فرآوری شده (از قبیل فراورده های لبنی، اکسترودشده، نان و قنادی، خشکبار، نوشیدنی) برگزار می گردد:

فرمولاسیون و تولید
– بهینه سازی فرمولاسیون
– فرایند تولید و کاربرد فناوری‌های نوین
– استفاده از فراورده‌های جنبی صنایع غذایی در صنعت میان وعده‌ها

افزودنی‌های غذایی
– ویژگی کارکردی افزودنی‌ها
– جایگاه افزودنی‌های طبیعی
– افزودنی‌های غذایی و ماندگاری میان وعده‌ها

بسته بندی
– بسته بندی رایج و هوشمند
– فیلم‌ها و پوشش‌های خوراکی
– کاربرد نانو فناوری در بسته بندی میان وعده‌های غذایی

کنترل کیفیت و ایمنی
– روش‌های ارزیابی کیفیت
– پایش آلاینده‌های شیمیایی
– استانداردسازی فرآورده‌های میان وعده‌ای

تغذیه و فرهنگ مصرف
– نقش میان وعده‌های غذایی در رژیم‌های هدفمند
– میان وعده‌های غذایی فراسودمند و رژیمی
– ویژگی میان وعده‌های غذایی مورد استفاده دانشجویان
– فرهنگ مصرف و چالش‌های اجتماعی و تغذیه ای آن

فناوری‌های زیستی
– نقش بیوتکنولوژی در بهبود کیفیت میان وعده‌های غذایی
– باکتری‌های نوترکیب با قابلیت درمان آلرژن

تولیدات ارگانیک
– نقش تولیدات ارگانیک در تامین مواد اولیه در صنعت میان و عده‌های غذایی

دبیر همایش: دکتر فخری شهیدی
دبیر اجرایی: مهندس گلی موحد
دبیر علمی: دکتر الناز میلانی

Conference Calendar RSS feed

نوشته‌های تازه
آخرین دیدگاه‌ها
    لینک های مرتبط
    بایگانی
    دسته‌ها
     
     
    صفحه نخست | درباره ما | محصولات | نرم افزار | اخبار | پيوند ها | تماس با ما
    تمامی حقوق برای موسسه آموزش عالی آیندگان محفوظ است
    بهترين نمايش و اجرا در مرورگرهاي Firefox - Opera - Google Chrome